Akrilüveg képek

kategória váltás

Az akril kiváló és teljesen biztonságos üvegutánzat. Emiatt néhány vásárló úgy dönt, hogy üveg helyett akril festményt vásárol. Biztonságosabb, és nem kell annyira vigyázni, nehogy eltörje. Az akrilfestmények ugyanolyan remekművek lehetnek, mint a más anyagokra festettek.

Akrilra nyomtatott képek – a fali dekorációk modern formája

Akril az üvegnek tökéletes és teljesen biztonságos imitációja. Emiatt is a vevők egy része az üvegképek helyett az akrilképek vásárlásáról dönt. Az ún. akrilüveg biztonságosabb és nem kell figyelni arra, hogy el ne törjen. Az akrilképek ugyanolyan műalkotások lehetnek, mint a más anyagon festett képek. Kinyomtathatók az akrilon a fotóképek, melyek élő képre emlékeztetnek és természetes megjelenésűek. Az internetes üzletekben bármilyen akrilüveg kép kapható. Így gyorsan és biztonságosan díszíthetjük az otthonunkat szép művészeti tárgyakkal.

Akril fotóképek saját képekről és grafikákról

Az akrilüvegre nyomtatott fotóképek egy nagyszerű alkalom arra is, hogy megörökítsük a családdal vagy barátokkal töltött csodálatos pillanatokat. Azzal sincs probléma, hogy az akrilra a megrendelő kívánsága szerinti számítógépes grafikát rányomtathassunk. Így az akrilképek egy nagyszerű megoldás olyan lakásba, ahol kis gyerekek vannak vagy olyan személyek, akiknek minden kiesik a kezükből. Az üveg itt eléggé körülményes lenne, a törékenysége miatt, az akril pedig a szilárdságára való tekintettel nyugodtan az üveg helyébe léphet.
Függetlenül attól, hogy az akrilképhez előkészített, szép tájakat és látványokat, állatokat, virágokat vagy lédús gyümölcsöket ábrázoló egyik grafika vagy saját fénykép, ill. grafika mellett dönt – könnyen díszítheti a falait a nappaliban, hálószobában, gyermekszobában vagy irodában. A nyomtatott grafikák és akrilüveg képek nagyszerűen beválnak a falak díszítésénél modern és stilizált helyiségekben egyaránt.

Az akrilüveg képek sok lehetőséget biztosítanak a dekorációnál és az alkalmazásuk univerzális

A fali akril dekorációk megjelenése a falon rendkívül impozáns és modern. Ez nem jelenti azonban, hogy csak a modern helyiségekben mutatnak jól. A megfelelő grafikai motívum vagy akár retro stílusú grafika, illetve az adott stílusnak megfelelő érdekes motívum kiválasztásával a kép könnyen igazítható minden típusú, bármilyen módon berendezett helyiséghez. Az ilyen típusú képek ugyanilyen jól mutatnak a gyermekszobában, nappaliban vagy vintage stílusú exkluzív étteremben. Az akrilon nyomtatott képeink könnyűek, ellenállnak a sérülésnek, hosszú évekig megőrzik a színeiket. A képfelületének kis csillogása erősíti a vizuális hatást, figyelmet vonz. Minden termék (2 vagy 4 db, választás szerint) függesztővel rendelkezik, ami egyszerű felszerelést tesz lehetővé a falon. 

Ha a falai további dekorációt igényelnek, vagy egyszerűen új lehetőségeket keres a nappali, szoba vagy bármilyen más helyiség gyors megújítására, akkor az akrilüveg képek kiválasztása biztosan telitalálat lesz. Jelenleg több tízezer nagyszerű grafikai motívummal és képméretek bő választékával rendelkezünk. A keresett motívum kiválasztásához a kereső program felhasználható. 

Ha azt szeretné, hogy a kép a vásznon festett festményt jobban imitálja, válassza a vászonra nyomtatott képeket. Lehetősége van választani az üvegképekből is.