Képek – fali dekorációk

kategória váltás

Képek nappaliba, konyhába, hálószobába és szobába

A fali dekorációk, ebben a képek is, egyre újabb formákat öltenek. A falainkon tehát már nem csak hagyományos vászonképek, de üvegképek és akrilképek is találhatók.

Mindezek ellenére a canvas vászonképek még mindig nagy népszerűségnek örvendenek. Főleg azért, mert a vásznon kerülnek nyomatásra, így bármilyen motívum kinyomtatható kitűnő minőség és élő színek garanciával. Ennek köszönhetően bármilyen motívum bármilyen formátumban rányomtatható a canvas fotóképre.

Fotóképek – praktikus dekorációk minden helyiségbe

Otthonainkban egyre gyakoribb vendég az üvegkép. Ideálisan beilleszkedik a modern berendezésbe, a helyiség rendeltetésétől függetlenül. Az üveg egy kivételes díszítés, ami a digitális nyomtatással egyesítve nagyszerű dekorációkat képez, olyanokat mint az üveg fotóképek. A rányomtatott fényképekkel rendelkező motívumok a legszebbek.

Az akrilképek jellemzője pedig a tartósság és a sérülésekkel szembeni ellenálló képesség. Az akril az üvegnél biztonságosabb, a nyomtatás megjelenése gyakorlatilag azonos. A digitális nyomtatás rendkívüli színeket kölcsönöz az akrilképeknek, melyek minden helyiséget felélénkítenek. Ajánljuk a vízszintes és függőleges formátumú akrilképeinket, különböző méretekben.

A WallMuralia üzletben található modern fotóképek alkalmazhatók a lakásunk minden helyiségének (nappali, hálószoba, konyha, szoba, előszoba), valamint kabinet, iroda, étterem, pub és más helyiség díszítésére, amelynek új, érdekes megjelenést szeretnénk adni.