Összeszerelési útmutató

KONYHAI ÜZEMELTETÉSEK KONYHAI ÜVEGPANELEKRE

FIGYELEM! - az üveglap hátsó falán a védelem érdekében több kétoldalas ragasztószalag-csíkot ragasztanak. A szalagokról NE távolítsa el a fóliát / hátlapot a szalagokról. Megtisztítjuk a falat a portól és a zsíros szennyeződésektől. A konyhapanel hátulját is érdemes letörölni. Ez garantálja a stabil rögzítést.

Az üvegtáblák konyhai falhoz való ragasztása érdekében javasoljuk az oldószermentes rögzítő ragasztó, ún ragasztó a tükrökhöz. Vizsgálataink szerint más ragasztók nem garantálják a stabil rögzítést.

Kis mennyiségű ragasztót (babméretű csepp is elegendő) viszünk fel egyes centiméterenként, egyes szalagok közepére. Miután a ragasztót felvitte a szalagokra, erősen nyomja a konyhai panelt a falhoz.

FONTOS - a ragasztó kötési ideje 24-48 óra. Ne felejtse el megtámasztani a panelt, miután a falhoz nyomja - akár a konyhapulton, akár egy lécen / éken. A tartó csak a kötési idő letelte után, azaz legkésőbb 48 óra elteltével távolítható el.

EMLÉKEZIK - a ragasztás más módszereinek alkalmazása és a ragasztószalagokon túli felvitele károsíthatja a grafikát, ami nem kifogásolható.

UTASÍTÁSOK A KÉP 4 FELADÓNAK SZERELÉSÉRE

Köszönjük, hogy megvásárolta festményünket.
Az összeszerelő készlet a következőket tartalmazza:
- 4 fém medál (ebből két mozgatható, szélesebb)
- 4 fali csatlakozó
- 4 csavar

Miután kiválasztotta a megfelelő helyet a kép felakasztásához, folytathatja az összeszerelést.

Először 4 akasztót kell rögzítenie a falba csavarokkal és fali dugókkal.

Javasoljuk, hogy az akasztókat függőlegesen helyezzék el egymáshoz képest, ezért meg kell mérni és megjelölni például egy ceruzával a falon, ahol a lyukakat ki kell fúrni. A lyukak fúrása után be kell csavarni a fém akasztókat.

Javasoljuk a rögzítettek rögzítését alul, a mozgathatóakat pedig felül. Ez lehetővé teszi a kép könnyebb becsúszását.

Ezután óvatosan illessze be a képet az akasztókba. Biztonságos megoldás, ha az alsó, rögzített fogasokra támasztja, és mozgathatóak segítségével rögzíti a felsőkhöz.

Javasoljuk, hogy az akasztókat ne a festés legszélesebb sarkába helyezzék be, hanem a festés szélétől hagyjanak kb. 10 cm-t mindkét oldalon.

A 4 akasztóra rögzítő készletünk szabványos, azonos méretű. A festmény méretétől függően a festék és az akasztó között lehet egy kis rés, de ez nem befolyásolja a használat biztonságát. Finoman megnyomhatja őket, hogy ne sérüljön a kép.

UTASÍTÁS A HORIZONTÁLIS / KÉP ÓRA CSATLAKOZÁSÁRA

1) Kérjük, helyezze a fali csatlakozókat a falba egymástól megfelelő távolságra, a kívánt magasságban

2) Aztán megpróbáljuk a horgokat. Szükség esetén kissé meghajlíthatók

3) Rögzítse a kampókat csavarokkal

4) Az órát / képet felakasztjuk a felszerelt horgokra

Az óra habtartókkal rendelkezik, amelyekkel az órát a falhoz igazítják - ne feledje, hogy a védőfóliát nem szabad eltávolítani.