Ajtóposzterek, ajtó fotótapéták

kategória váltás

Modern ajtómatricák tucatnyi divatos motívummal

Ha elérkezett annak az ideje, hogy a régi, elkopott ajtót újra kellene cserélni, javasoljuk, hogy gondolkozzon el egy másik megoldáson. Az ilyen ajtóba egyszerűen új élet ihlető, ha ráragasztunk egy öntapadó ajtómatricát. Ezzel két célt érünk el: a helyiségünkben nemcsak „letakarjuk” a kevésbé vonzó, nagyméretű felületet, de egyszerre szépen díszítjük a lakást is.

Könnyű alkalmazás a nagy tartósságú öntapadó matricák révén

Az ajtó fotótapéta hatásosan letakarja a régi ajtó minden rendellenességét és új légkört teremt, mint egy szép festmény a falon. Könnyen tisztaságban tartható, a mintája mosás során nem kopik. A matrica nem igényel további ragasztót, mint hagyományos tapéták esetén, és a ragasztó kötési idejét sem. Felvitel után a matrica azonnal használatra kész.

Ajtó fotótapéták sokoldalú alkalmazása: konyhába, nappaliba, szobába, hálószobába

Az öntapadó ajtómatricák esetében sok minta áll rendelkezésre, mindegyik szép és különböző tematikában kapható. Így kiválasztható egy megfelelő ajtómatrica a konyhába, nappaliba, hálószobába, fürdőszobába és gyermekszobába.

Az ajtómatrica kitűnően díszítheti a szekrény ajtóját is, főleg az egész fal monoton beépítése esetén. Egy szimpla, jól kiválasztott színes hangsúly az elvárásokat felülmúló dekorációs hatásról gondoskodhat.

Minden ajtómatricánk három különböző méretben kapható:

  • 75 x 205 cm,
  • 85 x 205 cm,
  • 95 x 205 cm.

Ennek köszönhetően a grafikus motívum pontosan a különböző szélességű ajtókhoz igazítható. Tömör ajtókhoz való matricák nagyon jól beválnak kis helyiségek esetén. Felhasználhatók ahhoz, ahogy az ajtó felületére olyan motívumot vigyünk fel, mely optikailag nagyobbá teszi a helyiséget és nagyobb tér illúzióját kelti. E célból legtöbbször olyan ajtómatricát választanak, melyen keskeny utca, húzódó híd és dobogó, illetve más 3D effektust tartalmazó motívum látható. Absztrakt motívumok biztosan jól válnak be modern, design stílusú helyiségekben, vintage stílusú ajtó fotótapéták pedig pozitív hatással lesznek a stilizált belterek hangulatára. Az ajánlatban találhatók a fali fotótapétáknál is alkalmazott legnépszerűbb motívumok, vagyis virág- és növény motívumok, erdei látványok, tájképek, városi motívumok, állatok, fekete-fehér, geometriai fotótapéták és sok más. Ha olyan elkopott ajtója van, ami rontja a belső esztétikát, akkor ahelyett, hogy újat vásárolna, egy másik életet adhat az ajtójának. Fotótapéta a régi ajtónak a legjobb gyógyszere. Alacsony költségen és minimális erőfeszítéssel teljesen megváltoztathatja a lakásának vagy irodájának hangulatát. Válassza ki az ajtó fotótapétát az üzletünkben – többtíz divatos minta és motívum áll rendelkezésre, ami a helyiségének metamorfózisához felhasználható.

Ha az ajtó mellett szeretné felfrissíteni a hűtőgépének vagy a falainak megjelenését is, látogasson a következő oldalakra: hűtőgép matricák és fali 3d matricák - lyukak.