Reklamáció és visszáru a Wallmuralia üzletben

Reklamáció

1. Az üzletünk által kínált termékek garanciája 12 hónapig érvényes.

2. Az Eladó felelősséggel tartozik a Vásárló felé, ha a terméknek fizikai vagy jogi hiányossága van (jótállás).

3. Ha a termék hibás, a Vevő az alábbiakra jogosult :
a) szándéknyilatkozat benyújtása árkedvezmény igényléséhez vagy az adásvételi szerződéstől való elállásról, kivéve, ha az Eladó haladéktalanul, a Vevőnek okozott nagyobb kellemetlenség nélkül a hibás Terméket hibátlanra cseréli vagy a hibát megszünteti. Ez a korlátozás nem érvényes, ha az Árut az Eladó már kicserélte vagy megjavította.
b) a hibás Termék hibátlan Termékre történő cseréjének vagy a hiba megszüntetésének követelése. Az eladó köteles a hibás terméket hibátlanra kicserélni, vagy a hibát ésszerű időn belül megszüntetni anélkül, hogy a vásárlót indokolatlan kellemetlenség érné.

4. A szavatossági jogokat gyakorló vásárló köteles a hibás terméket az Eladó címére visszaszállítani. Ügyfél vevő szállítási költségét az Eladó állja.

5. Az Áruval vagy az Adásvételi Szerződés végrehajtásával kapcsolatos panaszait a Vevő írásban vagy e-mailben az Eladó címére terjesztheti elő. Az elektronikus formában a (contact@wallmuralia.hu) címre benyújtott panasz lerövidíti a panaszkezelés idejét.

6. Az Eladó a reklamációt tartalmazó megkereséstől számított 14 napon belül válaszol a Vevő bejelentett, Terméket érintő panaszára, vagy az Adásvételi Szerződés végrehajtásával kapcsolatos panaszra.

7. A reklamáció oka lehet a termék műszaki hibája , mint pl.
- nem megfelelő méret,
- nem megfelelő személy,
- nem megfelelő anyag fajta
- a megrendelés bármely összetevőjének hiánya

8. Nem lehet élni reklamációval a következő esetekben:
- Olyan bejelentések, hogy a csillám, arany, ezüst, beton, márvány, rozsdás fém, fa stb. motívumok a valóságban másként néznek ki. Mivel a motívumok nyomtatottak, ezért eltérhetnek a valódi megfelelőiktől. A fényvisszaverődések nem tartoznak a grafikai elemek közé.
- Színkülönbség. A késztermék árnyalatai némileg eltérhetnek a képi megjelenítéstől annak a monitor kalibrálásának köszönhetően, amelyen az objektumokat megtekinti, a nyomdagép és a felhasznált tinta típusa miatti - árnyalati eltérések nem képezhetik a panasz okát.
- Az előző rendelés más színű volt. Az áruk megrendelésekor a más időkereten belül megrendelt megrendelések színekben és keretben is enyhén eltérhetnek, mivel a megrendelések kézhezvétele után gyártjuk az összes terméket.
-A mechanikai sérülések (a termék megváltoztatása, égési sérülések, nem megfelelő használat)

A szerződés feltételeitől való elállás joga