Üveg képek és grafikák

kategória váltás

Szklane domy, lustrzane sale — szkło bardzo często występuje w architekturze. Także dekoracje szklane nie należą już do rzadkości. Dlatego właśnie coraz popularniejsze stają się grafiki i zdjęcia na szkle. Dzięki cyfrowej jakości, szklane obrazy z nadrukiem to prawdziwe arcydzieła. Wyjątkowa jakość nadruku sprawia, że często drukujemy na szkle zdjęcia, tworząc zdjęcie szklane. 

Képek nyomtatása az üvegen – a nappali, konyha, fürdőszoba falainak modern berendezése

Grafikák és képek az üvegen. Házak üvegből, tükör termek — az üveg nagyon gyakran lép fel az építészetben. Az üvegen elhelyezett grafika már szintén nem ritkaság. Éppen ezért egyre népszerűbb az üvegre nyomtatott fotókép. Digitális minőségnek köszönhetően a konyhai vagy nappali üvegre nyomtatot grafika egy igazi műalkotás. Kinyomtathatjuk a kávét, feliratokat, kifejezéseket és bármilyen más ötletet. A korlátot csak a képzelete szabja meg! Egy másik érdekes ötlet lehet a fürdőszobába való üvegkép. A nyomtatás kivételes minősége azt eredményezi, hogy sok esetben fényképet nyomtatunk az üvegen a népszerű motívumok, vagy a vevők egyéni kiválasztott képeik felhasználásával.

Tájképek, építészet, természet, gyümölcs... – válassza ki a megfelelő motívumot a falaira

Szép tájak, építészet és bennünket körülvevő más elemek szívesen felhasználásra kerülnek az üveges dekorációk alkotásánál. Ugyanúgy mint a csendélet motívumok. Pl. gyümölcs és zöldség az egyik legnépszerűbb motívum a konyhába való üveg grafikák között

Az üvegre nyomtatott grafikák és képek egy remek alkalom arra, hogy az otthonunkat szebbé tegyük és magunknak azt a lehetőséget ajándékozzuk, hogy a műalkotásokat a szobánkban élvezhetjük. Tetszőleges üveg motívumok és nagyszerű minták – mindez az üzletünkben megrendelhető és kapható anélkül, hogy ki kellene mozdulni a házból. Nagyot sok időt szentelünk annak, hogy a kezünkből kikerülő termékek megfeleljenek a vevők elvárásainak. Szeretnénk, hogy mosolyogjon mindenki, aki a nyomdánktól érkező csomagokat bontja fel. A gyártáshoz 4mm vastagságú edzett üveget használunk. A minták – nálunk az üvegre átvitt minták hihetetlen gazdagsága található! Megtalálja a konyhába és fürdőszobába való mintát is. A konyhai üvegen bemutatott grafikai motívumok azt eredményezik, hogy a helyiség csillogóbb lesz és változatossá teszi az étkezést.

Fali üvegdíszek várhatóan a modern dekoráció rajongói ízlésének fognak megfelelni. Az üveg rendkívül elegáns megjelenésű, könnyű és egyszerű formával rendelkezik. Fakeretbe szerelt hagyományos festményekkel szemben az üveg minden modern mintázatú helyiségbe illik, másrészt a megfelelő grafikai motívum kiválasztásával az ilyen üvegkép retro helyiséghez is illeszthető. Ebben az esetben egy vintage stílusú motívum kiválasztását javasoljuk, mely a gazdag galériánkban található. Ennek köszönhetően a díszeink széleskörben alkalmazhatók. Az üvegkép nagyon könnyen tisztán tartható. Minden szennyeződés könnyen eltávolítható a sima üvegfelületről nedves törlőruha segítségével. A képek gyártásában modern nyomtatási technológiákat alkalmazunk, melyek hihetetlen effektusokat és a befejezés legjobb minőségét biztosítják. 

Az Ön által alkotott üvegképek – miért ne?

Üvegkép formájú fali díszeket az Ön saját képe vagy terve alapján készíthetünk. Ennek köszönhetően a termék teljesen egyedi, egyéni tulajdonságokat nyer. Megörökítheti az Ön számára fontos pillanatot vagy megajándékozhatja a hozzátartozóit egy eredeti műtárggyal.

Ajánljuk a használatban biztonságos akrilüveg képeket és elegáns canvas vászonképeket.