WallMuralia.hu – fali dekorációs üzlet

Az üvegen, akrilon vagy canvas vásznon lehetséges kitűnő minőségű nyomtatásoknak köszönhetően ma rendkívüli belső lakberendezések létrehozhatók. Szokatlan színek, minden részletet visszaadó nyomtatások az üvegen vagy akrilon készült dekorációk jellemző tulajdonságai. WALLMURALIA-nál szeretnénk megmutatni Önöknek ezen gyönyörű képek, panelek és más berendezési tárgyak minden előnyét és szépségét.

WALLMURALIA olyan üzlet, melyben üvegképeket, akrilképeket, vászonképeket, konyhai üveg paneleket és fali üvegórákat ajánlunk Önnek. Ezen termékek mindegyikén rányomtatható az Ön által kiválasztott motívum. Emellett, minden termékhez olyan méretet választhat, mely legjobban fog illeszkedni az otthonához. Kép-, panel- vagy óra galériák többezer kivételes és különböző tematikájú motívumot tartalmaznak. Reméljük, hogy minden vevő tetszését sikerül elnyernünk. Mindegyik motívum a konyhába, nappaliba vagy hálószobába való üvegdekorációkra átvihető. A legmodernebb digitális nyomtatási technológiának az üveg- és akril lapokon történő felhasználása révén a megrendelt fali dekorációk jellemzője a legjobb minőségű nyomtatás és a motívum legkisebb részleteinek pontos leképezése.

A dekoráció (kép, óra vagy üveg panel, akrilkép vagy vászonkép) kiválasztása és a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok beírása után választhatja a rendelkezésre álló fizetési módok egyikét. Néhány nappal később – a terméktől függően – megérkezik a futár a megrendelt fali dekorációval.

Példák lakberendezésre a termékeinkkel