Konyhai üvegpanelek

Konyhai fali panelek edzett üvegből

A stílusos konyha stílusos dekorációkat igényel. Nagyszerű megoldás a nyomtatással rendelkező üveg panelek. Tökéletesen beilleszkednek a modern és stílusosan berendezett konyhákba. Könnyen fenntarthatók, nincs nagyobb probléma a szennyeződések lemosásával. Az üveg panelek egy kifinomult és a modern konyhával összeegyeztethető dekoráció.

Legnépszerűbb grafikai motívumok a konyhai üveg panelekre

A galériáinkban sok különböző motívumot kínálunk, ami a konyhai üveg panelekre digitális módszerrel rányomtatható. A panelek egy térbeli effektust kölcsönöznek és azt eredményezik, hogy a helyiség valamivel világosabbá válik. A konyhai üveg panelek tehát különösen a kis és szűk konyhákba alkalmasak. Természetesen szépen néznek ki nagy terekben is, ahol fokozzák a helyiség méreteinek érzékelését. Konyhai üveg panelek esetében a legszívesebben választott motívum a gyümölcs, zöldség és gyógynövény, de szintén kávé, tea és tág értelemben vett természet és tájképek. Konyhában kitűnően mutatnak a fű, virág, szép látvány, provence-i tájképek, levendula mezők és sok más motívum. Modern konyhákba nagyon jól illeszkednek az üvegre nyomtatott városi panorámák, világűr vagy absztrakció, beton, márvány vagy 3D effektus.

Biztonságos és könnyen tisztítható dekorációk

A legkifinomultabb üvegdekorációk a modern konyha szép kiegészítését képezik. A használatuk nem nagyon igényes. Rendszerint be vannak szerelve a falakba és a helyiség más elemeibe, így ritkán semmisülnek meg leesés vagy törés miatt. Az üveg panelek könnyen tisztaságban tarthatók a hagyományos csempékkel szemben, melyek között sokszor elszennyeződik a fuga, aminek következtében a csempék elvesztik az esztétikai tulajdonságaikat. Az üveg panelek alkalmasak olyan konyhai helyiségekbe is, ahol gyerekek tartózkodnak. A panelek gyártásához felhasznált edzett üveg ellenáll a karcolásnak és a mechanikai sérüléseknek. 

Az üveg panelek minden konyhában nagyszerű benyomást keltenek. Modern formájának ellenére a nyomtatott üveg stilizált konyhákban is kerül felhasználásra. Elegendő a többi konyhai felszerelésnek megfelelő grafikát vagy motívumot kiválasztani. A panelek univerzális volta azokat a konyha díszítéséhez leggyakrabban kiválasztott dekorációvá teszi. Az üveg magában egyesíti a modern kort és a hagyományt. Érdemes ezeket a tulajdonságokat, valamint a motívum vagy minta kiválasztásának korlátlan lehetőségeit kihasználni. Ez egy nagyon egyszerű megoldás, de nagy hatása van a konyha általános megjelenésére. Lepje meg a háziakat és a vendégeket a konyhát vagy fülkét díszítő elképesztő grafikával. Lacobel dekorációs panelek a hagyományos csempék legjobb alternatíváját képezik. Ha tehát bevált megoldásokat keres a konyha berendezéséhez, döntsön a divatos üveg minták mellett. Azok a munkalap és a felső szekrények közötti elhelyezése lehetővé teszi az új dekoráció kifejezett módon történő exponálását.

Ajánljuk az üveg vágódeszkákat is, melyek kiegészítik a konyhai berendezést egy további motívummal és használati tulajdonságokkal, illetve az üvegre festett képeket a többi helyiségbe. 

Méretre gyártott konyhai üvegpanelek

A személyre szabott konyhai üvegpanelek kiválóan helyettesítik a hagyományos csempét. Leggyakrabban a szekrények és a munkalapok közötti terület burkolására használják, hogy feldobják a konyhát, és egyedi hangulatot kölcsönözzenek neki. Könnyen tisztán tarthatók – az edzett üveg ellenáll a nedvességnek és a zsírnak, ráadásul nagyon esztétikusak is. Üzletünk kínálatában rengeteg gyönyörű kész minta található.. Wallmuralia üzletünkben megtalálhatók a szabványos kialakítású konyhai üvegpanelek, de lehetősége van arra is, hogy méretre gyártott konyhai paneleket rendeljen tőlünk. Ha más méretű panelre/panelekre van szüksége, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk az erre szolgáló űrlapon keresztül.

Méretre gyártott fürdőszobai üvegpanelek

A személyre szabott üvegpanelek a legkeresettebb fürdőszobai kiegészítő elemek közé tartoznak. Amellett, hogy rendkívül praktikusak, ellenállnak a nedvességnek és könnyen tisztíthatók, egyedi nyomatukkal színt és karaktert visznek a fürdőszobába. |Az üveg zuhanypanelek előnye az is, hogy bármilyen típusú fürdőszobában, hagyományosban vagy modernben egyaránt használhatók.Lehetőség van arra, hogy méretre gyártott üvegpaneleket rendeljen tőlünk a zuhanykabinjába, ehhez elegendő kapcsolatba lépnie velünk az általunk készített űrlapon keresztül.