Fizetés és szállítás a Wallmuralia üzletből

WALLMURALIA-nál lehetőséget adunk Önnek az Ön számára kényelmes fizetési mód kiválasztására, a megrendelt árukat pedig bevált és biztonságos futárcégek közreműködésével küldjük.

Az ajánlatunkban olyan termékek is találhatók, melyeket egyéni megrendelésre készítünk.

Megrendelésnél néhány fizetési opció áll rendelkezésre:


PAYU – gyors és biztonságos fizetési mód bármilyen bankból vagy hitelkártyával. Ha ezt a módot választja, akkor átirányításra kerül a bankjának bejelentkezési honlapjára. A fizetés befejezése után az eszközök a bankszámlánkon jelennek meg.

PAYPAL – válassza ki a fizetést PayPal közreműködésével, és a megrendelés befejezése után átirányítják közvetlenül a PayPal weboldalára. Ha Ön már a PayPal ügyfele, akkor bejelentkezhet felhasználói adatok segítségével és visszaigazolhatja a fizetést. Ha Ön a PayPal új ügyfele, akkor vendégként is bejelentkezhet vagy új PayPal fiókot hozhat létre, majd visszaigazolhatja a fizetést.


Fizetés utánvéttel – a megrendelés kifizethető közvetlenül a küldemény GLS futártól történő átvételénél. Győződjön meg arról, hogy a megadott cím helyes és a küldemény kézbesítéséhez szükséges minden információt tartalmaz. Ügyeljen arra is, hogy a futárnak átadott telefonszám is megfelelő legyen.


Az áruk kézbesítése futárszolgálatokon keresztül történik. A megrendelés teljesítési ideje 6-7 munkanap, a megrendelés visszaigazolásától számítva.

A megrendelés futárcégek közreműködésével kerül megküldésre. Minden küldemény esztétikus és biztonságos módon kerül becsomagolásra. A küldemény költségei megrendelés során kerülnek kiszámításra és automatikusan hozzáadódnak a megrendelés költségéhez. A küldemény költsége a megrendeléstől függ – a megrendelt tárgyak mennyiségétől és nagyságától.