Díszítse a szobáját matricák segítségével – legnépszerűbb motívumok

Díszítse a szobáját matricák segítségével – legnépszerűbb motívumok

Fali matrica nem csak a gyerekszoba érdekes dekorációja. Matricáknak köszönhetően az Ön bútorai új életet kaphatnak. Milyen matricát válasszunk? Milyen minta divatos ebben a szezonban? Melyik matricát válasszunk a hálószobába, és melyiket a gyermekszobába? 

Fali matricák – miért érdemes venni?

A fali matrica a tapétának egy klassz alternatívája. Sokkal kisebb, könnyen ragasztható és ugyanilyen tartós. Ha nincs kedve egy alaposabb felújításhoz, a matricákkal elérheti, hogy a helyiség új jelleget kap, Ön pedig megtakarítja az időt. A fali matricák különböző méretűek lehetnek, az ajánlatunkban különböző, csaknem minden stílusú helyiséghez illeszkedő motívumot is talál. A fali matrica ellenáll a mechanikai sérüléseknek, a nedvességnek és nem kopik. Árban a tapétáknál jóval kedvezőbb, ezért mielőtt a helyiség átalakításáról döntene, tervezze be a kellékek kiválasztását is. Kiderülhet, hogy a fali matrica vizuálisan és pénzügyileg is előnyösebb lesz.

Milyen matrica minták lesznek divatosak a 2021 tavaszi/nyári szezonban?

2021 tavaszi/nyári szezonban a falakon virágok fognak virágozni. Virág mintázatú fali matricák segítségével a nappali vagy hálószoba finom és törékeny jelleget kap. A (nemcsak cserepes) virágok – arról tanúskodnak, hogy a dekorációs trendek még mindig a természet felé fordulnak. Így nehéz azon csodálkozni, hogy a mostani szezonban divatba jönnek a természetes, környezetbarát anyagok, földi színek és éppen virágkompozíciók.

falmatricák

Milyen matrica lesz a gyermekszobába való kellék?

A gyermekszoba dekoráció szempontjából egy különleges és igényes helyiség. Érdemes időt szánni rá és az elrendezést úgy megtervezni, hogy az Ön kicsikéje elbűvölve legyen. Milyen matricát válasszunk a gyermekszobába? Egyedit, nem sablonosat, színeset. Épp ilyen a  3d matrica lyuk a falban, ami könnyen felragasztható a falra, és a beltérnek különleges designt kölcsönöz. A háromdimenziós matricák ugyanolyan népszerűek, mint az IKEA sorozatú bútorokhoz dedikáltak. Az IKEA bútor a gyermekszoba elválaszthatatlan kelléke. Szilárd, szolid és nem bonyolult a designja. Az IKEA sorozatú gyermekbútorok domináló színei a világos színű fa és a fehér, ezért hosszabb használati idő után unalmassá válhatnak. Ahhoz, hogy a gyermekszobába gyorsan és hatásosan új energiát vezessen be, nézze át az IKEA KURA BED és IKEA DUKTIG sorozatú bútorokhoz dedikált matricák ajánlatát. Ezek a matricák tartósak, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és a nedvességnek, a nyomtatások a hosszabb mindennapi használati idő után sem kopnak.

Milyen matricát válasszunk a nappaliba?

Fali matricák a nappaliban az egyik legérdekesebb dekoráció, ami egyedi légkört teremt a nappaliban. Ebben a szezonban válasszon botanikus és növényi motívumokat, melyek a tavaszi energiát vezetik be a helyiségbe. Olyan színekre alapozzon, mint tégla, homok, szürke, sötétkék, burgund vagy olíva. A színek ilyen választása megnyugtat, kikapcsolódást nyújt és azt eredményezi, hogy a helyiség hangulatosabb és komfortosabb lesz. Olyan növényi motívumok, mint zöld, tág levelek kiegészítik a kompozíció egészét. Ha az Ön nappalijában boho légkör a jellemző, válasszon világos színeket és az álom- vagy tollvadász mintázatú fali matricákat.

Matricák borítások dekorációs fotótapéták

Egy másik, ugyancsak egyedi ötlet a nappali berendezésére az ajtómatrica. Bár egy ilyen megoldás meglepő lehet, az ajtó borítás akkor válik be, ha megunta az ajtó designját vagy a berendezés teljes változtatását tervezi. A méretre vágott matrica felragasztása az ajtóra egy jó módszer arra, hogy az ajtónak új életet ajándékozzunk.

A fali matricák és az ajtó tapéta a berendezés tavaszi változtatásának bevált és gyors módszerei. Érezze ezt a friss energiát és használja ki a részletekben rejlő potenciált!


HOGYAN BERENDEZHETŐ A HÁLÓSZOBA SKANDINÁV STÍLUSBAN? NÉZZE MEG ÉS INSPIRÁLJA MAGÁT A VÁLTOZÁSOKRA

HOGYAN RENDEZZÜNK BE EGY MODERN NAPPALIT KONYHÁVAL?

Olvasson tovább:
17.05.2022

Fehér konyha – ötletek, amelyek azt mutatják, hogy a semleges színek soha nem mennek ki a divatból

A fehér konyha önmagában is klasszikus. Ez a színséma minden irányba tolható – a modern elrendezéstől a hangulatosabb és klasszikusabb megoldásokig. A textúráknak köszönhetően meleg és barátságos, rusztikus konyhát hozhat létre, vagy választhat valami elegánsabb és merészebbet.

tovább
07.04.2022

Minimalista stílusú nappali - hogyan rendezzük be?

A minimalizmus azokra a feleslegessé vált dolgokra adott reakcióként alakult ki, amelyek értéktelenné teszik az életünket. Egyre többen választják a minimalista belső tereket azért, hogy megszabaduljanak attól a feleslegtől, amely csak rosszabbá teszi a hangulatukat. Mindannyian álmodunk egy pillanatnyi kikapcsolódásról egy nehéz nap után. 

tovább
17.03.2022

A szürke nappalik berendezése - milyen kiegészítők és bútorok élénkítik a belső tereket?

A szürke nappali kialakítása sok lakástulajdonos számára népszerű választás. Ez egy olyan semleges szín, amely tökéletesen illik bármilyen környezetbe. A szürke a legjobb árnyalat, ha azt szeretnéd, hogy otthonod modern és stílusos legyen.

tovább
15.03.2022

Hogyan rendezzük be a fürdőszobát? Praktikus tippek és inspirációk

A fürdőszoba óriási hatással van mindennapi életünkre. Valamint egyike azoknak a helyeknek, amikben a helység méretétől függetlenül egyszerű és elérhető árú belső dekorációs lehetőségekkel élhet. A dizájntrükkök segítségével könnyedén kifejezheti egyéni stílusát.

tovább